- Hoşgeldiniz

UKRAYNA GÜNLÜK HAVA DURUMU

KIEV WEATHER

KAYITLI ÜYE GİRİŞİ

YENİ ÜYELİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

çıkar çatışmaları Ukrayna’yı güçsüzleştiriyor

çıkar çatışmaları Ukrayna’yı güçsüzleştiriyor sitemize 01 Mayıs 2013 tarihinde eklenmiş ve 708 kişi tarafından ziyaret edilmiş.

çıkar çatışmaları Ukrayna’yı  güçsüzleştiriyor

Eski Ukrayna Ekonomi Bakanı (1997-1998), eski Devlet Finansal Hizmetler Piyasası Komisyonu Başkanı Viktor Suslov Kiev’de yapılan yuvarlak masa toplantısı esnasında, Ukrayna siyasetinde mevcut olan milli çıkarlar ve farklı ticari grupların çıkar çatışmalarının Ukrayna’yı dış etkenler karşısında güçsüzleştirdiğini dile getirdi.

Golos.ua haberine göre ‘‘Dış borçların biriktirilmesi büyük bir tehdit oluşturmakta. Aslında çağdaş siyasetin en tehlikeli yanı dış güçlerin, toprak olsun toprakaltı kaynaklar veya milli miraslar olsun Ukrayna’yı kaynaklar için parçalamasıdır’’ diyen Suslov, Ukrayna’nın en önemli kaynağının çalışabilir genç nüfus olduğunun altını çizdi.

Suslov, ‘‘Tüm dünyada beyin (zeka) yarışı var. Bizim vatandaşlarımız da bir nevi kaynak oluşturmakta. En yetenekli ve zeki olanların birçoğunun başka ülkelere gittiğini hepimiz biliyoruz’’ diye ekledi.

ukrayna-halki

Sitemizdeki Benzer İçerikler

Yorumlar

İsminiz
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz