Kiev’de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Düşünülüyor
Kiev’de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Düşünülüyor sitemize 09 Mart 2013 tarihinde eklenmiş ve 645 kişi tarafından ziyaret edilmiş.
Kiev’de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Düşünülüyor
Kamu şirketi ‘Kievpasstrans’ toplu taşıma araçlarına zam gerektirdiğini gösteren bazı belgelerini Kiev belediyeye sundu.
Şirkete göre bir kişinin taşınması için maliyet esaslı tarifelerin ücreti ise tramvay ve troleybüs’te 2.5 grivna ve otobüslerde ve dolmuşlarda 3,2 grivnaya denk olması gerektiğini açıkladı.
Daha önce ise Kiev belediye başkanı Aleksandr Popov’un yaptığı açıklamada başkentte yer üstteki toplu kamu taşıma araçlardaki ücreti 2,5 grivna olması gerektiği hususunda açıklama yapmıştı fakat Popov yerel seçimler arifesinde fiyatların arttırılmasına sıcak bakmadı.
Sitemizdeki Benzer İçerikler
Yorumlar
İlgili Terimler : Kiev’de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Düşünülüyor