- Hoşgeldiniz

UKRAYNA GÜNLÜK HAVA DURUMU

KIEV WEATHER

KAYITLI ÜYE GİRİŞİ

YENİ ÜYELİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

‘Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması’nda Ukraynalı turist birinci oldu

‘Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması’nda Ukraynalı turist birinci oldu sitemize 03 Mayıs 2013 tarihinde eklenmiş ve 990 kişi tarafından ziyaret edilmiş.

 ‘Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması’nda Ukraynalı turist birinci oldu

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde bir otelde konaklayan turistler arasında düzenlenen ‘Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması’nda Ukraynalı turist 24 yaşındaki Karina Alexandrova birinci oldu. Havuz başında düzenlenen yarışmaya katılan güzeller hem eğlendi hem de serinledi.

Kemer’de bulunan turistik tesisler, 30 dereceyi bulan hava sıcaklığında müşterilerini eğlendirmek için farklı organizasyonlara imza atıyor. Göynük Beldesi’nde hizmet veren Majesty Kemer Beach Otel, tesiste konaklayan müşterilerini serinletmek ve eğlendirmek için ilginç bir yola başvurdu. Otelde konaklayan turistler arasında ‘Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması’ düzenlendi. Otelde her yıl düzenlenen yarışmaya bu yıl 16 turist katıldı. Otelde konaklayan diğer müşterilerin de ilgisini çeken yarışmada, renkli görüntüler ortaya çıktı.
Otelin havuzunun üzerine kurulan sahneye önce günlük kıyafetleriyle çıkan güzeller, ardından bikinileri ile çıktıkları sahnede seksi danslarıyla jürinin dikkatini çekmeye çalıştı. Yarışmanın finalinde üzerlerine giydikleri beyaz gömleklerle dans eden yarışmacıların üzerine hortumla su sıkıldı. Sırılsıklam olan ve müzik eşliğinde danslarına devam eden yarışmacılar daha sorna kendilerini tanıttı. Danslarıyla ilgi toplayan güzellere jüri üyeleri de puan verdi.
Renkli yarışmanın sonunda Ukraynalı 24 yaşındaki Karina Alexandrova birinci, Kazakistanlı 22 yaşındaki Masha Dramova ikinci ve Türk kızı 20 yaşındaki Melike Erkan ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödül olarak şampanya hediye edildi.

EN GÜZEL ISLAK TİŞÖRTLÜ UKRAYNALI

Sitemizdeki Benzer İçerikler

Yorumlar

İsminiz
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz